To Sandra - Sverige

Jag blir galen! Sitter och ska boka resa hem till Sverige i mars. Jag har ju precis blivit faster igen så måste ju åka hem och hälsa på den lilla knodden. Det är ju Daniel som har fått sin första lilla bebis, så himla kul :) 

MEN det här med att boka resan hem ger mig sån galen ångest och jag bara skjuter på det hela tiden. Så nu har det verkligen blivit dags att ta tag i det! 


Det är bara börja kolla SAS, smidigaste alternativet men också det dyraste! Kolla tåg till Stavanger som är det billigaste alternativet men också det drygaste! Kolla tåg eller buss från Oslo till Stockholm... Kolla hur jag tar mig smidigast från Nyköping till antingen Stockholm eller Oslo (beroende på ifall jag ska ta tåg eller flyg hem). Usch jag blir så himla stressad av allt detta!! Hatar det :(  just nu lutar det väll åt å ta tåg och buss, sparar massa pengar på det, och om jag tar nattåg så kommer jag ändå komma fram tidigare i Stockholm än om jag ska ta det billigaste flyget direkt till Stockholm... Så varför inte... Ska ju ändå inte jobba, men himla drygt å sitta på tåg och buss i ett dygn :-/  har ju inte direkt lust å betala över 2000 kr bara för å åka hem några dagar! 

Tröstar mig lite med Musse ❤️
Till top